Welpen

Wat zijn de Welpen: 
De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle van Scouting Valkenburg. Ze beleven iedere week leuke avonturen en de spannendste dingen, zoals in het donker het bos in, speurtochten lopen en werken voor insignes Ook knutselen we de leukste dingen. Bij al deze activiteiten worden vaardigheden gebruikt die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van de kinderen. Ze leren samen te werken en dingen zelf te ontdekken. Dit alles gebeurt onder leiding van enthousiaste vrijwilligers.

Bijeenkomst:
Vrijdagavond
Start Tijd: 18:30 uur
Eind tijd: 20:30 uur

Leiding gezocht!!!!

Wij zoeken leiding voor onze groep.
Heeft u interesse om de welpen leiding te geven stuur een mail naar ons via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Opnamestop

Onze welpengroep zit momenteel aan het maximaal aantal kinderen, die wij op een veilige manier kunnen begeleiden. Dit zorgt er dan ook voor dat we momenteel een opnamestop hebben, wat dus inhoudt dat er geen nieuwe kinderen meer mogen komen kijken bij onze welpengroep. Bij interesse in onze welpengroep, kunt u zich aanmelden via de contactpersoon of het e-mailadres, vervolgens wordt u dan op onze wachtlijst geplaatst.

Contact

Op het moment dat u contact wenst met de welpenleiding kan dit op de onderstaande 2 manieren.
1. Via de contactpersonen. Van de welpengroep zijn de contactpersonen: Myke van de Wardt (06-57214287)
2. Via het e-mailadres van de welpen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..